KYUUTO! Japanese crafts LACY CROCHET

BOEK4

Nieuw product

Dit Engelstalige boek met de titel KYUUTO! Japanese crafts LACY CROCHET beschrijft 22 zeer mooie haakpatronen die uw huis en garderobe zullen opfleuren.

Zie ook op onze blog ons eigen gehaakte patroon uit dit boek met Goldschild linnen garen 18/3: http://papierenzo.wordpress.com/2013/06/29/kyuuto-japans-haken/

Meer details

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

14,96 € incl. btw

Meer informatie

Veel hobbyisten en kunstenaars weten dat de hedendaagse hipste ontwerpen vaak uit Japan komen. Maar het blijft vaak onmogelijk om vertaalde patronen te vinden. Of het was moeilijk patronen te vinden om kant te haken. Met trots presenteren wij een dan ook dit boek uit de serie "let's make Japanese craft". In het boek "Lacy Crochet" staan 22 haakpatronen om mooie fijn gehaakte accessoires te kunnen haken voor in huis en uw garderobe. De projecten bevatten alles van zoet gehaakte onderzetters voor uw glas thee, charmante portemonnees, kunstzinnige kettingen en schattige babyslofjes. De pagina's van het boek staan vol met eigenzinnige kleurenfoto's, stapsgewijze aanwijzingen en nuttige technische illustraties. Eindelijk, het gemak van een Engelse instructie met de uitstraling van een authentiek Japanse inhoud. 

Uitgever: CHRONICLE BOOKS 
Gepubliceerd: 13 December 2007 
Formaat: Paperback 80 pagina's 
ISBN 13: 9780811860581 ISBN 10: 0811860582