Macramé touw en koord bestaat uit meerdere draden die samen zijn gevlochten, gedraaid of geslagen tot een touw of koord. Bij vlechten ontstaat een egaal rond touw of koord, geslagen touw heeft het uiterlijk van een 3 tal strengen die in elkaar zijn geslagen. Bij gedraaid of getwijnd katoen zijn alle losse strengen nog redelijk los van elkaar en licht gedraaid.

Wij hebben het volgende assortiment. Elk heeft zijn eigen uitstraling:

  • Mus & Merel gevlochten katoen is van een hoge kwaliteit, erg sterk en heeft een matte uitstraling. Het wordt gemaakt door de touwslager en bestaat uit dunne draden die samen tot één ronde draad gevlochten zijn. Dit prachtige touw heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 12 mm dikte. Dit touw is alleen leverbaar in de kleur van ongebleekte katoen, écru.
    Dit touw is heel geschikt om zelf te verven in elke gewenste kleur.

  • Mus & Merel geslagen katoen is tevens van een hoge kwaliteit, erg sterk en heeft een matte uitstraling. Het wordt gemaakt door de touwslager en bestaat uit dunne draden die samen 3 strengen vormen die in elkaar worden geslagen tot 1 touw. Dit prachtige touw heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in 3, 4 en 5 mm dikte. Dit touw is alleen leverbaar in de kleur van ongebleekte katoen, écru.
    Dit touw is heel geschikt om zelf te verven in elke gewenste kleur.

  • Mus & Merel gedraaid of getwijnd katoen is tevens van een hoge kwaliteit, erg sterk en heeft een matte uitstraling. Het wordt gemaakt door de touwslager en bestaat uit dunne draden die samen 1 strengen vormen die licht gedraaid is tot 1 touw. Dit prachtige touw heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in 4 en 6 mm dikte. Dit touw is alleen leverbaar in de kleur van ongebleekte katoen, écru.
    Dit touw is heel geschikt om zelf te verven in elke gewenste kleur. 

Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw persoonlijke instellingen. De kleuren die u ziet op uw monitor en/of printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren garens.

Touw Er zijn 22 producten

Toont 1 - 22 van de 22 items
Toont 1 - 22 van de 22 items