Mus & Merel stopt met de verkoop van Masking Tape! Wees er dus snel bij, want OP = OP!!!

Hieronder vindt u onze uitgebreide collectie Masking tape of "Washi tape".
Masking Tape wordt van Washi papier gemaakt en heeft als eigenschap dat het goed kleeft, maar ook weer makkelijk verwijderbaar is. Het laat geen lijmresten achter en is beschrijfbaar omdat het papier is. De tape is toepasbaar bij allerlei verschillende creatieve hobby's zoals scrapbooking en kaarten maken. Maar ook in uw interieur of een leuk cadeau kunt u opfleuren met deze tape.

Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van de Masking tapes.

Masking Tape Er zijn 20 producten

Subcategorieën

  • Prints en kleuren

    Hieronder vindt u onze uitgebreide collectie Masking tape of "Washi tape". Masking Tape wordt van Washi papier gemaakt en heeft als eigenschap dat het goed kleeft, maar ook weer makkelijk verwijderbaar is. Het laat geen lijmresten achter en is beschrijfbaar omdat het papier is. De tape is toepasbaar bij allerlei verschillende creatieve hobby's zoals scrapbooking en kaarten maken. Maar ook in uw interieur of een leuk cadeau kunt u opfleuren met deze tape. Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van de Masking tapes.

  • Effen kleuren
  • Boeken
  • Sets
Toont 1 - 20 van de 20 items
Toont 1 - 20 van de 20 items