Smyrna knoopwerk Er zijn 21 producten

Subcategorieën

 • Stramien / Canvas

  Canvas of stramien van mooie kwaliteit voor veel verschillende handwerktechnieken.
  Grof stramien voor Locker Hooling (haken van lussen in stramien), Smyrna stramien voor smyrnaknoopwerk en fijner stramien voor het borduren met wol bijvoorbeeld. Maar ook Rya stramien en origineel Fins knooptapijt voor Rya van linnen en pure wol hebben wij in ons assortiment.

  De grofheid van het stramien wordt aangegeven in het aantal steken per 10 cm. Internationaal wordt er gebruik gemaakt van het aantal counts per inch. Dit getal staat aangegeven bij onze producten en verhoudt zich als volgt:

  3 ct is 13 steken per 10 cm;
  5 ct is 18 steken per 10 cm;
  7 ct is 29 steken per 10 cm.

 • Wollen Garens

  Smyrnawol is uitstekend geschikt voor het Smyrna Knoopwerk, maar met deze prachtige wol kan veel meer dan dat. Ook macramé, breien en haken zijn erg goed mogelijk met deze garens. Zo maakt u prachtige wandkleden, vloerkleden, kussens, poefen en manden.

  Eigenschappen Smyrna:

  • 100% wol;
  • gewicht 100 gram;
  • looplengte 35 meter;

  Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van het garen.

 • NOOODLE

  NOODLE is een garen van Scheepjes dat gemaakt is door stof in repen te snijden van ongeveer 2,5 cm breedte.

  Het heeft weinig stretch en is daarom zeer geschikt voor haken, breien, latch hooking, locker hooking, weven, macramé, enz. Kortom erg veelzijdig te gebruiken.

  Bij haken en breien is het te verwerken met een naald 12 - 15.

  Gewicht: 200 gram per streng;
  Looplengte: 60 meter;
  Samenstelling: 50% katoen 50% Poly

  Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van onze produkten.

Toont 1 - 21 van de 21 items
Toont 1 - 21 van de 21 items