Goldschild per klos

Hieronder vindt u ons assortiment linnen draad van het merk Goldschild uit Oostenrijk

GOLDSCHILD: Is een mooi natuurlijk linnen garen dat verkrijgbaar is in vele kleuren. Het garen dat PAPIERenzo aanbiedt is opgebouwd uit drie draden (18/3) die in elkaar gedraaid zijn. Het garen is zo in elkaar gedraaid dat het heel soepel blijft. Daardoo...

Hieronder vindt u ons assortiment linnen draad van het merk Goldschild uit Oostenrijk

GOLDSCHILD: Is een mooi natuurlijk linnen garen dat verkrijgbaar is in vele kleuren. Het garen dat PAPIERenzo aanbiedt is opgebouwd uit drie draden (18/3) die in elkaar gedraaid zijn. Het garen is zo in elkaar gedraaid dat het heel soepel blijft. Daardoor is het te gebruiken voor allerlei verschillende handwerktechnieken. Het is erg geschikt voor haken, borduren en kantklossen. Maar ook is het goed te gebruiken voor boekbinden zoals bij de Japanse bindingen, het binden van kleine boekjes en het versieren van de hoofdband en andere decoratieve stiksels van een boek. Bovendien kunt u het garen waxen waardoor het een mooi boekbind garen wordt die ook nog leverbaar is in heel veel kleuren.

Eén klos linnen garen van Goldschild is ongeveer 25 gram en dat is ongeveer 90 meter.

Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van het linnen draad.

Meer

Goldschild per klos Er zijn 29 producten

Toont 1 - 29 van de 29 items
Toont 1 - 29 van de 29 items