Marian Korving is de drijvende kracht achter Mus & Merel. Voor haar kunstwerken is zij altijd op zoek naar mooie materialen. Deze zoektocht resulteerde in deze webwinkel. Hier vindt u een aantal materialen terug die Marian Korving gebruikt bij het maken van haar kunstwerken.

Hieronder vindt u vrij werk, maar Marian Korving werkt ook in opdracht.Wilt u een macramé werk laten maken, informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact met haar op.

Het werk van Marian Korving werkt wellicht voor u als inspiratie om zelf prachtige dingen te maken. Veel materialen zijn in de webshops te koop of informeer naar de workshops. 

Heeft u vragen aan Marian Korving, klik dan hier en stuur haar een mail.

Marian Korving kunt u ook volgen via instagram:

Macramé Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • In opdracht

  Werk in opdracht doet Marian graag. Samen met u als opdrachtgever aan een ontwerp werken en dan een macramé werk maken met een verhaal dat past bij u.

  Hieronder vindt u een indruk van het macramé werk. De prijzen zijn ter indicatie, omdat elk werk uniek is en de prijs wordt bepaald door de materialen en afmetingen van het werk.

 • Vrij werk

  Marian Korving maakt vrij macramé werk. Gewoon vanuit een idee zonder uitgebreid plan gaan knopen en gaandeweg zien wat er ontstaat. 

  Hieronder staat een deel van haar werk. Het is mogelijk om een afspraak te maken met Marian Korving in haar atelier om haar werk van dichtbij te bekijken.

  Aangekocht werk kan niet worden geruild.