Washi papier motief kraanvogels - JP0770 Bekijk groter

Washi Papier met motief van Kraanvogels - JP0770

JP0770

Nieuw product

Washi papier met vliegende kraanvogels, golven en waaiervormen.

Meer details

14,75 € incl. btw

Meer informatie

Op zoek naar Washi papier met een uniek en betoverend motief? Mus & Merel presenteert met trots JP0770, een hoogwaardig Japans Washi papier met een prachtig design van kraanvogels.

Washi papier met een patroon van vliegende kraanvogels, golven en waaiervormen. Tegen een donkere achtergrond vliegen lichte kraanvogels tussen de golvende lijnen en de waaierachtige vormen inprachtige pasteltinten. Het patroon is afgewerkt met glanzend gouden details. De afmetingen van de vellen Washi papier zijn 630 x 945 mm.

Het motief van kraanvogels symboliseert geluk, welvaart en vrede in de Japanse cultuur. Met dit papier voegt u niet alleen een artistiek element toe aan uw creaties, maar ook een diepere betekenis.

JP0770 is met zorg geselecteerd vanwege de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het papier is ideaal voor origami, scrapbooking, kaarten maken, mixed media en andere kunst- en ambachtelijke projecten. De fijne textuur en het lichte gewicht maken het gemakkelijk om prachtige vouwen en gedetailleerde creaties te realiseren.

Bij Mus & Merel streven we naar het bieden van de beste materialen voor creatieve geesten. Ons Washi papier is afkomstig uit Japan en voldoet aan de hoogste normen van authenticiteit en vakmanschap.

Bestel nu ons Washi papier met het motief van kraanvogels - JP0770 en breng een vleugje Japanse traditie en schoonheid in uw kunstwerken. Mus & Merel staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.