Macramé touw kopen Mus & Merel: Groot assortiment touw voor macramé

Op zoek naar kwalitatief macramé touw? Mus & Merel biedt een breed assortiment gevlochten, geslagen en gedraaid macramé touw. Of je nu op zoek bent naar micro of macro macramé, wij hebben de geschikte garens voor jouw projecten.

De techniek van macramé blijft tijdloos, maar met moderne designs en materialen is macramé weer helemaal hip. Ons assortiment omvat dunne garens voor prachtige sieraden, evenals wol en katoen voor het creëren van schitterende tassen. Voor degenen die liever werken met dikke garens en touw, bieden wij een scala aan mogelijkheden om prachtige woonaccessoires te maken. Bij Mus & Merel is er voor ieder wat wils.

Koop nu jouw favoriete macramé touw bij Mus & Merel en start met het maken van unieke creaties

Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten.

Macramé touw Er zijn 34 producten

Subcategorieën

 • Touw

  Macramé touw en koord bestaat uit meerdere draden die samen zijn gevlochten, gedraaid of geslagen tot een touw of koord. Bij vlechten ontstaat een egaal rond touw of koord, geslagen touw heeft het uiterlijk van een 3 tal strengen die in elkaar zijn geslagen. Bij gedraaid of getwijnd katoen zijn alle losse strengen nog redelijk los van elkaar en licht gedraaid.

  Wij hebben het volgende assortiment. Elk heeft zijn eigen uitstraling:

  • Mus & Merel gevlochten katoen is van een hoge kwaliteit, erg sterk en heeft een matte uitstraling. Het wordt gemaakt door de touwslager en bestaat uit dunne draden die samen tot één ronde draad gevlochten zijn. Dit prachtige touw heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 12 mm dikte. Dit touw is alleen leverbaar in de kleur van ongebleekte katoen, écru.
   Dit touw is heel geschikt om zelf te verven in elke gewenste kleur.

  • Mus & Merel geslagen katoen is tevens van een hoge kwaliteit, erg sterk en heeft een matte uitstraling. Het wordt gemaakt door de touwslager en bestaat uit dunne draden die samen 3 strengen vormen die in elkaar worden geslagen tot 1 touw. Dit prachtige touw heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in 3, 4 en 5 mm dikte. Dit touw is alleen leverbaar in de kleur van ongebleekte katoen, écru.
   Dit touw is heel geschikt om zelf te verven in elke gewenste kleur.

  • Mus & Merel gedraaid of getwijnd katoen is tevens van een hoge kwaliteit, erg sterk en heeft een matte uitstraling. Het wordt gemaakt door de touwslager en bestaat uit dunne draden die samen 1 strengen vormen die licht gedraaid is tot 1 touw. Dit prachtige touw heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in 4 en 6 mm dikte. Dit touw is alleen leverbaar in de kleur van ongebleekte katoen, écru.
   Dit touw is heel geschikt om zelf te verven in elke gewenste kleur. 

  Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw persoonlijke instellingen. De kleuren die u ziet op uw monitor en/of printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren garens.

 • Katoenen garens

  Maak de mooiste macramé werken met de katoenen garens van Mus & Merel.

  Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw instellingen. De kleuren die u ziet op uw monitor/printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren van het garen.

 • Wollen Garens
 • Hennep, Vlas en Jute

  Stoere materialen voor stoere garens. De materialen, hennep, vlas en jute zijn uitstekend geschikt voor haken, breien en macramé. Je kunt er stoere interieur artikelen mee maken zoals manden, bloempotten, kleden enzovoort.

  Let op! Kleuren worden op iedere monitor of printer anders weergegeven afhankelijk van merk en uw persoonlijke instellingen. De kleuren die u ziet op uw monitor en/of printer kunnen daardoor afwijken van de werkelijke kleuren garens.

 • NOOODLE

  NOODLE is een garen van Scheepjes dat gemaakt is door stof in repen te snijden van ongeveer 2,5 cm breedte.

  Het heeft weinig stretch en is daarom zeer geschikt voor haken, breien, latch hooking, locker hooking, weven, macramé, enz. Kortom erg veelzijdig te gebruiken.

  Bij haken en breien is het te verwerken met een naald 12 - 15.

  Gewicht: 200 gram per streng;
  Looplengte: 60 meter;
  Samenstelling: 50% katoen 50% Poly

 • Workshops / DIY

  Macramé is weer helemaal terug van weggeweest.

  Wilt u meer leren over het knopen van touwen en koorden? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Studio Mus & Merel heeft zich gespecialiseerd in Macramé, weven en Rya en vindt het erg leuk om kennis van het macramé over te dragen. Heeft u vragen hoe u bepaalde knopen moet aanpakken, of wilt u alleen of samen met anderen bij Studio Mus & Merel komen knopen dan kan dat. Neem contact op en informeer naar een voor u passende oplossing.

  Wij bieden geen vaste tijden aan, omdat het in uw agenda moet passen.
  Ook is er geen minimaal aantal deelnemers. Het idee is dat u hier gewoon bij mij in de Studio komt maken wat u graag wilt en daarbij hulp krijgt waar u behoefte aan heeft. U kunt maken wat u zelf wilt, of u kiest voor een kant en klare workshop. Aan u de keuze.

  Maar Studio Mus & Merel kan u ook op afstand kennis laten maken met Macramé. De DIY pakketten zijn inclusief een beschrijving en materialen zodat u zelf aan de slag kunt. 

 • Boeken Macramé
 • Toebehoren
Toont 1 - 34 van de 34 items
Toont 1 - 34 van de 34 items