Origami papier 7x7 cm - 1000 kraanvogels Bekijk groter

Origami papier 7,0x7,0 cm - 1000 kraanvogels

OP101

Nieuw product

Origami papier om 1000 kraanvogels te kunnen vouwen. Totaal 1000 vel.

Meer details

9,35 € incl. btw

Meer informatie

Origami papier in 20 verschillende kleuren. In totaal 1000 vel effen Origami papier in de afmeting 7x7 cm.

Mus & Merel biedt hoogwaardig origami papier dat perfect is voor het vouwen van 1000 kraanvogels. Met ons speciaal geselecteerde papier kunt u uw origami-vaardigheden inzetten om deze symbolische en betekenisvolle creaties te maken.

Ons origami papier is van uitstekende kwaliteit en speciaal gekozen voor het vouwen van kraanvogels. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor uw kraanvogels er prachtig uitzien.

Of u nu een ervaren origami-vouwer bent of net begint, ons origami papier is gemakkelijk te hanteren en vouwt soepel. Met de juiste afmeting en textuur is het ideaal voor het nauwkeurig vouwen van kraanvogels.

Het vouwen van 1000 kraanvogels, bekend als senbazuru in de Japanse cultuur, symboliseert geluk, gezondheid en een lang leven. Bij Mus & Merel helpen we u graag om dit eervolle en betekenisvolle project te realiseren.

Bestel vandaag nog ons hoogwaardige origami papier om 1000 kraanvogels mee te vouwen en laat uw creativiteit stromen. Mus & Merel staat garant voor kwaliteit en we kijken ernaar uit om uw origami-ervaring te verrijken.